Succesvolle e-mailmarketing

E-mailmarketing, de succesfactor van je bedrijf

E-mailmarketing is nog steeds één van de meest interessante marketingkanalen om in te zetten als het gaat om Return On Investment (ROI). E-mail is en blijft een waardevol marketing en communicatiekanaal om je boodschap over te brengen naar een geïnteresseerde doelgroep. E-mail is één van de weinige kanalen waar jij veel invloed hebt op hoe vaak, wanneer en tegen welke prijs jouw boodschap wordt gecommuniceerd.

 

Wat maakt e-mailmarketing zo effectief?

Hoe zorg je dat jouw e-mail eruit springt? Er zijn tegenwoordig tal van mogelijkheden om e-mails interactief te maken. Interactieve e-mails worden positiever beoordeeld en leiden tot hogere doorklikratio’s (CTR). Het grootste aandeel van alle campagnes wordt tijdens werkdagen verstuurd. Daarbij zijn dinsdag, donderdag en vrijdag de populairste dagen, voor zowel B2B- als B2C-campagnes. Wanneer je op regelmatige basis interessante mails stuurt naar jouw mailinglist - denk aan nieuwe blogs, aanbiedingen of andersoortige aantrekkelijke content - dan kan dit voor een hoop extra traffic naar de website zorgen. Een groot voordeel van een e-mailmarketing campagne voor SEO, is dat je deze bezoekers al vooraf hebt gekwalificeerd en gesegmenteerd. Hierdoor kan je content op maat aanbieden, waarvan de kans groot is dat het de bezoeker enthousiasmeert.

 

 

Hoe bereik jij je doel met e-mailmarketing?

Heb je een webshop en gebruik je nog geen marketing automation? Dan mis je waarschijnlijk een belangrijk deel van je omzet. Met e-mailmarketing kun je eenvoudig meer inkomsten genereren, zonder dat het al te veel kosten met zich meebrengt. Met e-mailmarketing kun je verschillende doelen bereiken. Denk aan het belonen van bestaande klanten en het werven van nieuwe klanten. Een goed ingerichte e-mailmarketing campagne kan een hoop voordelen hebben voor jouw SEO resultaten. 

 

Mogen wij ook jouw e-mailcampagnes versturen?

Accent Interactive is een full service internetbureau in Alphen aan den Rijn. We zijn gespecialiseerd in gebruiksvriendelijke websites, webshops en mailcampagnes. Wij kunnen je nieuwsbrieven ontwerpen en bouwen, de teksten schrijven en de campagne daadwerkelijk versturen. Daarnaast vertellen wij je ook graag meer over alle trends waar je rekening mee moet houden bij het versturen van nieuwsbrieven. We horen graag van je!

Bel naar 0172-603130 of stuur een bericht naar: max@accentinteractive.nl

Meer weten ?

Wij adviseren je graag over jouw nieuwe website, applicatie, webshop, mailchimp marketing, of grafische vormgeving, Joost van Veen praat je graag bij over de mogelijkheden.

Joost van Veen

Joost van Veen

Developer

+31 172 603130

Ontvang elke maand onze tips & trucs in je mailbox.