Beoordeeld met een 9.6 9.6
E-mailmarketing

E-mailmarketing

E-mailmarketing, de succesfactor van jouw bedrijf

E-mailmarketing is nog steeds een van de meest interessante marketingkanalen om in te zetten als het gaat om Return On Investment (ROI). E-mail is en blijft een waardevol marketing en communicatiekanaal om een boodschap over te brengen naar jouw doelgroep. De voordelen van e-mailmarketing zijn dat je bepaalt hoe vaak, wanneer en tegen welke prijs jouw boodschap wordt gecommuniceerd.

PSD naar E-mail

Wij maken van een Photoshop ontwerp een E-mail template in HTML tabellen of direct een implementatie in Mailchimp. We bouwen verbluffende e-mailsjablonen voor krachtige e-mailmarketing. Bij onze dienst PSD to E-mail slicen wij het door jou aangeleverd PSD, Illustrator of Indesign bestand geslicet naar een maatwerk email of nieuwsbrief ontwerp waarbij gebruik wordt gemaakt van tabellen en inline CSS. Wij werken met ervaren front-end ontwikkelaars. Een enkele design of direct al jouw ontwerpen bij ons uitbesteden is geen enkel probleem. Heel simpel gezegd: je levert de lay-out in jouw favoriete designprogramma en wij maken daar een perfecte mail template van. 

De enige echte PSD naar HTML e-mailservice met onberispelijke code en snelle levering!

Ondersteunde E-mail clients

We testen handmatig in 40+ e-mailclients en mobiele apparaten. 

Wat maakt e-mailmarketing zo effectief?

Hoe zorg je ervoor dat jouw e-mail eruit springt? Bijvoorbeeld door e-mails interactief te maken. Hier zijn tegenwoordig tal van mogelijkheden voor. Interactieve e-mails worden positiever beoordeeld en leiden tot hogere doorklikratio’s (CTR). De meeste campagnes worden tijdens werkdagen verstuurd. Gebleken is dat dinsdag, donderdag en vrijdag hiervoor de meest effectieve dagen zijn, zowel voor B2B- als voor B2C-campagnes. Wanneer je regelmatig interessante mails stuurt naar jouw mailinglist - denk aan nieuwe blogs, aanbiedingen of andersoortige aantrekkelijke content - dan kan dit voor een hoop extra traffic naar jouw website zorgen. Een groot voordeel van een e-mailmarketing campagne voor SEO, is dat je de bezoekers al vooraf hebt gekwalificeerd en gesegmenteerd. Hierdoor kan je content op maat aanbieden, waarbij de kans groot is dat het de bezoeker aanspreekt. 

Hoe bereik jij jouw doel?

Heb je een webshop en gebruik je nog geen marketing automation? Dan mis je waarschijnlijk een belangrijk deel van jouw omzet. Met e-mailmarketing kun je eenvoudig meer inkomsten genereren, zonder dat het al te veel kosten met zich meebrengt. Met e-mailmarketing kun je nog meer doelen bereiken. Denk aan het belonen van bestaande klanten en het werven van nieuwe klanten. Een goed ingerichte e-mailmarketing campagne kan veel voordelen opleveren en een positieve invloed hebben op jouw SEO resultaten. 

Mogen wij ook jouw campagnes versturen?

Accent Interactive is een full service internetbureau in Alphen aan den Rijn. We zijn gespecialiseerd in gebruiksvriendelijke websites, webshops en e-mailcampagnes. Wij kunnen  nieuwsbrieven ontwerpen en bouwen, teksten schrijven en de campagne versturen. Daarnaast vertellen wij je ook graag meer over alle trends waar je rekening mee moet houden bij het versturen van nieuwsbrieven. We horen graag van je!

Bel naar 0172-603130 of stuur een bericht naar: max@accentinteractive.nl