Beoordeeld met een 9.6 9.6
Webbureau

Webbureau

Webbureau nodig?

We zijn een full service webbureau, we hebben veel verstand van  ontwerpen, UX/UI, bouwen, Technische SE,  zoekmachine optimalisatie, conversie en gezond boerenverstand. We gaan verder waar ouderwetse webbouwers ophouden en werken echt samen met onze opdrachtgevers aan online succes.

We hechten veel waarde aan wederzijds vertrouwen en respect. We bieden een luisterend oor, denken (graag) mee en geven uiteindelijk een advies waarop gebouwd kan worden. Daarbij gaan we geen uitdaging uit de weg. We hebben veel ervaring met strategie en bouwen  en complexe websites en webshops waarbij de gebruiker voorop staat. Bovenal willen we trots kunnen zijn op ons werk. We zijn blij met elke succesvolle klant en onze technische oplossingen die dat realiseren.

Online succes

Als je een onderneming hebt ben je offline vaak al tot 24 uur per dag druk bezig. Hoe kun je dan van jezelf verwachten dat je je onderneming ook online tot een succes kan maken? Laat ons helpen en wij ontnemen al je online zorgen.

Zoekmachine optimalisatie helpt de vindbaarheid via zoekmachines te verbeteren. Een hogere positie binnen de organische zoekresultaten. Gebruik van de juiste zoekwoorden op de website en daar buiten. Dankzij een goede technische optimalisatie, de juiste content op de website en een overtuigend linkprofiel zullen Google en andere zoekmachines de website of webshop optimaal waarderen. Na SEO is adverteren met Google AdWords de grootste verkeersbron naar een website of webshop. Samen zorgen ze gemiddeld voor 80% van het verkeer op een website.

Wie zijn wij?

Wij zijn Accent Interactive BV, webbureau uit Alphen aan den Rijn. Wij hebben ons gespecialiseerd in het bouwen, beheren en onderhouden webshops en websites in Magento 2, WooCommerce, Prestashop, OpenCart webshop WordPress website en Maatwerk websites. We zijn een gedreven en creatief bureau met een solide basis. Door onze ruime ervaring op het gebied van E-Commerce, Maatwerk websites en applicaties kunnen onze experts niet alleen goed luisteren naar je antwoorden, we kunnen ook strategisch meedenken, helpen draagvlak te creëren binnen je organisatie, adviseren en pro-actief met voorstellen komen. Wij zijn door Emmerce uitgeroepen tot de top 10 van E-Commerce bedrijven in Nederland.

Meer informatie?

Nieuwsgierig naar wat internetbureau Accent Interactive BV voor jouw organisatie kan betekenen? Maak een afspraak of bel naar 0172-603130.