Beoordeeld met een 9.6 9.6
WooCommerce

WooCommerce

Snel een webshop online hebben en niet het budget voor Magento? Dan is WooCommerce echt iets voor jouw! Deze krachtige plugin tovert een Wordpress website om tot een volwaardige webshop.

Kom bovenaan in Google!

Wellicht heb je al een kijkje genomen bij onze Mobile Success Magento pakketten. Deze zijn speciaal ontwikkeld met Tribal en Google om te voldoen aan de laatste SEO eisen. Wil ij ook boven in Google komen te staan? Wij helpen je graag verder.

Ga voor een veilige webshop!

Naast de basis functionaliteiten die je in elk webshop pakket verwacht kan Woocommerce ook heel gemakelijk worden uitgebreid d.m.v. plugins. Het kan immers bouwen op de enorme flexibiliteit en kracht van Wordpress. Onze wordpress sites worden op een speciale manier ingericht zodat deze beter beveiligd zijn tegen hackers en andere kwaadwilligen. Website beheer opnieuw uitvonden… (ten goede!)

Bij Accent staat gebruiksvriendelijk hoog in het vaandel. Daarom worden al onze Wordpress websites standaard geleverd met een uitgebreide en goed werkende pagebuilder plugin. Hierdoor is het beheren van je pagina’s, berichten en natuurlijk jouw webshop een fluitje van een cent! Profiteer ook van onze jarenlange ervaring!

Wij bij Accent Interactive hebben veel ervaring met het opzetten, beheren en optimaliseren van Woocommerce webshops. Combineer dit met onze ervaring met Magento en je kunt rekenen op een bedrijf met kennis!

Hieronder wat voordelen van Woocommerce:

* Goedkoper alternatief voor Magento

* Gemakkelijk op te zetten en te beheren

* Een enorm scala aan plugins om Woocommerce uit te breiden

* Licht en snel

Heb je een specifieke vraag en wil je direct contact? Ons team staat je graag te woord: 0172-603130 of bel direct met Vanessa Tekelenburg (06-11130703) Meer weten ?