WooCommerce webshop

Woocommerce webshop laten maken?

Op zoek naar een WooCommerce specialist? Accent Interactive BV ontwikkelt al meer dan 10 jaar hoogwaardige websites en -shops op maat. Ons team staat voor je klaar!

Ons team maakt gebruik van bewezen open source systemen, zoals OpenCart , Prestashop en Magento 2. WooCommerce is een webshop plugin voor Wordpress. Deze plugin laat je je normale website omtoveren tot webshops. WooCommerce is voor kleine tot middelgrote webshops.

 

De voordelen van het hebben van een WooCommerce webshop zetten wij graag voor je op een rijtje. Wij onderzoeken om te beginnen de customer journey van jouw doelgroep. Daarmee bedenken, ontwikkelen en optimaliseren we de conversiepunten van je webshop.

Het resultaat:

  • Is gebaseerd op WordPress 
  • WooCommerce is nummer 1 
  • Makkelijk te gebruiken

 

Waarom WooCommerce?

WooCommerce 30% van alle webshops draait op WooCommerce. Is dit een voordeel? Jazeker! Als je een andere dienst wil integreren (iDeal, Paypal, Exact), dan zijn je al duizenden mensen voorgegaan met hetzelfde probleem en integratie hiervan. Alle moeilijkheden zijn al eens de revue gepasseerd en/of opgelost. WooCommerce heeft bestaande templates. Het fijne van dit is dat je heel veel kan aanpassen Bijvoorbeeld BTW tarieven, verzendkosten, kortingscodes en veel producten kan toevoegen. Daarnaast zijn er veel plugins die de plugin ondersteunen waardoor je nog meer mogelijkheden krijgt. WooCommerce is zo populair door de eenvoud en grote flexibiliteit die het systeem biedt.

 

Plan van aanpak

Onze betrokkenheid stopt niet bij de oplevering van de shop. We zorgen voor een perfecte meetbaarheid en sturen pro-actief mee naar een beter resultaat. plan van aanpak

 

Kennis maken?

Ons team van marketingspecialisten, creatievelingen en programmeurs werkt samen aan vooruitstrevende websites en -shops voor uiteenlopende opdrachtgevers in verschillende branches. Neem dan contact op met Accent Interactove BV, Je bent altijd welkom om je wensen aan ons voor te leggen. Op onze beurt doen wij je graag een offerte toekomen die zowel past bij je wensen als bij je mogelijkheden. Bel naar 0172-603130 of mail naar info@accentintercative.nl

Meer weten ?

Wij adviseren je graag over jouw nieuwe website, applicatie, webshop, mailchimp marketing, of grafische vormgeving, Joost van Veen praat je graag bij over de mogelijkheden.

Joost van Veen

Joost van Veen

Developer

+31 172 603130

Ontvang elke maand onze tips & trucs in je mailbox.