Beoordeeld met een 9.6 9.6
WooCommerce webshop

WooCommerce webshop laten maken?

Op zoek naar een WooCommerce specialist? Accent Interactive BV ontwikkelt al meer dan 10 jaar hoogwaardige websites en webshops op maat. Ons team staat voor je klaar! 

Ons team maakt gebruik van bewezen opensourcesystemen, zoals Woocommerce en Magento 2. WooCommerce is een webshop plugin voor Wordpress. Deze plugin tovert een normale website om tot een webshop. WooCommerce is geschikt voor kleine tot middelgrote webshops. 

De voordelen van een WooCommerce webshop zetten wij graag voor je op een rijtje. Om te beginnen onderzoeken wij de customer journey van jouw doelgroep. Met die uitkomsten bedenken, ontwikkelen en optimaliseren we de conversiepunten van jouw webshop.

Het resultaat:

  • Gebaseerd op WordPress 
  • Woocommerce is nummer 1 
  • Eenvoudig in gebruik

Waarom WooCommerce?

WooCommerce maakt het mogelijk om een eenvoudige WordPress website om te vormen tot professionele webshop. Een WordPress webshop met WooCommerce is flexibel, schaalbaar en makkelijk bij te houden. Een heel belangrijk voordeel van WooCommerce is de vindbaarheid. Net zoals we pagina's in WordPress websites goed vindbaar kunnen maken, kunnen we de producten ook goed vindbaar maken waardoor je meer zult verkopen. Een goed vindbare WordPress webshop die hoog genoteerd staat in de zoekresultaten zal meer bezoekers trekken, en zal dus meer verkoop realiseren.

Zo’n 30% van alle webshops draait op WooCommerce. Is dit een voordeel? Jazeker! Als je een andere dienst wil integreren (iDeal, Paypal, Exact), dan zijn al duizenden mensen voorgegaan met hetzelfde probleem en de integratie hiervan. Alle moeilijkheden zijn al eens de revue gepasseerd en/of opgelost.

Een ander voordeel is dat WooCommerce  bestaande templates heeft. Het fijne hiervan is dat je heel veel kan aanpassen. Bijvoorbeeld btw-tarieven, verzendkosten, kortingscodes en veel producten kunnen moeiteloos toegevoegd worden. Daarnaast zijn er veel plugins die de plugin ondersteunen. Hierdoor worden de mogelijkheden nog uitgebreider.

Kortom, WooCommerce is zo populair door de eenvoud en de grote flexibiliteit die het systeem biedt.

Of het nu gaat om eenvoudige producten of abonnementsvormen, als WooCommerce specialist kunnen wij de mogelijkheden van het platform optimaal te benutten. Van strategie tot ontwikkeling en optimalisatie; bij Accent Interactive krijg je een oplossing op maat.

Plan van aanpak

Onze betrokkenheid stopt niet bij de oplevering van de shop. We zorgen voor een perfecte meetbaarheid en sturen pro-actief mee naar een beter resultaat.

Op zoek naar een WooCommerce specialist?

Ons team van marketingspecialisten, creatievelingen en programmeurs werkt samen aan vooruitstrevende websites en webshops voor uiteenlopende opdrachtgevers in verschillende branches. Neem contact op met Accent Interactive BV, je bent altijd van harte welkom om je wensen aan ons voor te leggen. Bel naar 0172-603130 of mail naar info@accentintercative.nl