Beoordeeld met een 9.4 9.4
WooCommerce webshop

WooCommerce webshop laten maken?

Op zoek naar een WooCommerce specialist? Accent Interactive BV ontwikkelt al meer dan 10 jaar hoogwaardige websites en -shops op maat. Ons team staat voor je klaar! 

Ons team maakt gebruik van bewezen open source systemen, zoals OpenCart , Prestashop en Magento 2. WooCommerce is een webshop plugin voor Wordpress. Deze plugin laat je je normale website omtoveren tot webshops. WooCommerce is voor kleine tot middelgrote webshops.
De voordelen van het hebben van een WooCommerce webshop zetten wij graag voor je op een rijtje. Wij onderzoeken om te beginnen de customer journey van jouw doelgroep. Daarmee bedenken, ontwikkelen en optimaliseren we de conversiepunten van je webshop.

Het resultaat:

  • Is gebaseerd op WordPress 
  • Woocommerce is nummer 1 
  • Makkelijk te gebruiken

Waarom WooCommerce?

WooCommerce maakt het mogelijk om een eenvoudige WordPress website om te vormen tot professionele webshop. Een WordPress webshop met WooCommerce is flexibel, schaalbaar en makkelijk bij te houden. Een heel belangrijk voordeel van WooCommerce is de vindbaarheid. Net als dat we pagina's in WordPress websites goed vindbaar kunnen maken, kunnen we de producten ook goed vindbaar maken waardoor je meer zult verkopen. Een goed vindbare WordPress webshop die hoog genoteerd staat in de zoekresultaten zal meer bezoekers trekken, en zul je dus meer verkopen realiseren met je WooCommerce webshop.

Woocommerce 30% van alle webshops draait op WooCommerce. Is dit een voordeel? Jazeker! Als je een andere dienst wil integreren (iDeal, Paypal, Exact), dan zijn je al duizenden mensen voorgegaan met hetzelfde probleem en integratie hiervan. Alle moeilijkheden zijn al eens de revue gepasseerd en/of opgelost. WooCommerce heeft bestaande templates. Het fijne van dit is dat je heel veel kan aanpassen Bijvoorbeeld BTW tarieven, verzendkosten, kortingscodes en veel producten kan toevoegen. Daarnaast zijn er veel plugins die de plugin ondersteunen waardoor je nog meer mogelijkheden krijgt. WooCommerce is zo populair door de eenvoud en grote flexibiliteit die het systeem biedt.

Of het nu gaat om eenvoudige producten of abonnementsvormen, als WooCommerce specialist weten wij de mogelijkheden van het platform optimaal te benutten. Van strategie tot ontwikkeling en optimalisatie; bij Accent Interactive krijg je een oplossing op maat.

Plan van aanpak

Onze betrokkenheid stopt niet bij de oplevering van de shop. We zorgen voor een perfecte meetbaarheid en sturen pro-actief mee naar een beter resultaat.

Op zoek naar een WooCommerce specialist?

Ons team van marketingspecialisten, creatievelingen en programmeurs werkt samen aan vooruitstrevende websites en webshops voor uiteenlopende opdrachtgevers in verschillende branches. Neem dan contact op met Accent Interactive BV,  je bent altijd van harte welkom om je wensen aan ons voor te leggen. Bel naar 0172-603130 of mail naar info@accentintercative.nl