Magento Specialist

Magento Specialist nodig?

 

Een nieuwe of verbeterde Magento platform? Accent Interactive BV is specialist op het gebied van Magento.

Ben jij op zoek naar een Magento specialist? Of wil je online beter gevonden worden? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Accent Interactive BV ontwerpt en ontwikkelt Magento, Prestashop, OpenCart en WooCommerce webshops. Wij kijken welk systeem het beste bij jouw product/bedrijf past.

Door onze ruime ervaring op het gebied van Magento kunnen onze experts niet alleen goed luisteren naar je antwoorden, we kunnen ook strategisch meedenken, helpen draagvlak te creëren binnen je organisatie, adviseren en pro-actief met voorstellen komen.

Klinkt goed, maar wat betekent dit voor jouw bedrijf?

 

  • Website passend bij online strategie
  • Werken met E-commerce specialist behorende tot de top 10 E-commerce bureaus
  • Maatwerk design
  • Design op basis van UX/UI

 

Ben jij op zoek naar een betrouwbare partij die je gewoon kan bellen, mailen of waar je eenvoudig een ticket kan inschieten? Bij Accent Interactive BV staat persoonlijk contract hoog in het vaandel. Wij kennen jouw webshop heel goed. En denken graag met jou mee om je webshop succesvoller te laten zijn. Wij delen graag onze kennis met jou. Jullie succes is ons succes.

 

Zoals gezegd zijn wij een echte Magento specialist. Magento  kent standaard al veel oplossingen, maar deze standaarden voldoen niet altijd. Dan komt de Magento specialist in ons naar boven en ontwikkelen wij zelf oplossingen op maat.

 

Accent Interactive BV, Magento Specialist

Wij zijn Accent Interactive BV, Magento Specialist in Alphen aan den Rijn. Wij hebben ons gespecialiseerd in het bouwen, beheren en onderhouden in Magento. We zijn een gedreven en creatief bureau met een solide basis.

Door onze ruime ervaring op het gebied van Magento kunnen onze experts niet alleen goed luisteren naar je antwoorden, we kunnen ook strategisch meedenken, helpen draagvlak te creëren binnen je organisatie, adviseren en pro-actief met voorstellen komen. Wij zijn door Emmerce uitgeroepen tot de top 10 van E-Commerce bedrijven in Nederland. En daar zijn wij best wel een beetje trots op.

 

Online Marketing

Als je een webshop laat maken, wil je natuurlijk dat je goed gevonden wordt. Daarom zijn de websites die wij opleveren technisch geoptimaliseerd voor Google. Wij hebben jarenlange ervaring met Magento en Online Marketing.

 

Ik wil graag meer weten

Je kan ons mailen, bellen 0172-603130 en chatten. Vanessa staat je graag te woord.

Meer weten ?

Wij adviseren je graag over jouw nieuwe website, applicatie, webshop, mailchimp marketing, of grafische vormgeving, Joost van Veen praat je graag bij over de mogelijkheden.

Joost van Veen

Joost van Veen

Developer

+31 172 603130

Ontvang elke maand onze tips & trucs in je mailbox.