Beoordeeld met een 9.6 9.6
Wil je het rendement van je website verhogen?

Wil je het rendement van je website verhogen?

Menig ondernemer heeft er met smart op zitten wachten, maar nu is het dan zover: Nederland is officieel uit de recessie. Goed nieuws, al is het begin erg fragiel. Ook hier op kantoor zijn we gegroeid, en wel met drie trainees, hele enthousiaste programmeurs. Welkom, Jeffrey, Kevin en Nick! Op naar een paar mooie en leerzame maanden.

Zit jouw inbox ook overvol en ben je het overzicht kwijt? Dan moet je vooral ons nieuwe blog lezen, zie onder. Hier staan hele handige tips in om controle over je mailbox te krijgen. Met dank aan onze blogger Nathan.

Uitgelicht

Google Analytics quick scan

Wil jij meer inzicht in het bezoek van je website? Wil je het rendement van je website verhogen? Dan is het analyseren van je webstatistieken een must. Waar liggen jouw kansen? Wat kun je verbeteren om het rendement te verhogen? Maak je al gebruik van Google Analytics? Dan kijken we graag mee of je er echt alles uit haalt! Hiervoor maken wij een quickscan met aanbevelingen. Interesse? Stuur Vanessa even een mailtje. Dan neemt zij zo spoedig mogelijk contact met je op.

Baas over je e-mail met 'inbox zero'

Blog

Een e-mail inbox kan binnen korte tijd verworden tot een chaos van ongekend formaat. Bekijk de inbox van de gemiddelde kantoormedewerker en je schrikt je rot. Toch zijn er enkele handige leefregels om de stortvloed aan e-mail beter te managen. Productiviteitsexpert Merlin Mann bedacht een filosofie genaamd 'inbox zero', waarmee je leert leven met de enorme hoeveelheid mail die hedendaagse kantoorbanen met zich meebrengt. Lees verder ->