Sliminschrijven.nl SaaS webapplicatie voor inschrijven van leerlingen
// webapplicatie

Eenvoudig digitaal leerlingen inschrijven Voortgezet Onderwijs

Project

Ouders schrijven leerlingen eenvoudig online in voor scholen Vituscollege en Montessori Lyceum Gooise Meren, met SaaS webapplicatie SlimInschrijven.nl.

Diensten

SaaS webapplicatie

Klant

Stichting Volant

Branche

Onderwijs

Het inschrijven van leerlingen automatiseren en vereenvoudigen

Met SlimInschrijven registreerde Volant in enkele dagen tijd digitaal en geautomatiseerd honderden inschrijvingen, van open dag tot in Magister. Online en rechtsgeldig.

Over Stichting Volant

Stichting Volant vertegenwoordigt vier scholen voor voortgezet onderwijs in Gooise Meren. Ouders kunnen hun kinderen eenvoudig online en volledig digitaal inschrijven voor het Vituscollege en het Montessori Lyceum Gooise Meren, met onze webapplicatie SlimInschrijven.nl.

SlimInschrijven.nl

SlimInschrijven.nl maakt het aanmeldproces eenvoudig. Ouders ondertekenen de inschrijving rechtsgeldig online. De handige export naar Magister neemt de administratie veel werk uit handen, de informatie is altijd compleet en fouten bij overnemen van data behoort tot het verleden. Minder handmatig werk, minder fouten en meer tijd voor andere zaken. Fijn voor de ouders en fijn voor de school, dus.

// De uitdaging

Vereenvoudig het aanmeldproces voor leerlingen en bespaar op kosten

Het Vituscollege en Montessori Lyceum Gooise Meren ontvangen elk jaar honderden inschrijvingen. Dat is natuurlijk geweldig, maar zorgt ook voor een administratieve uitdaging.

Het kost veel tijd om de inschrijvingen te controleren en over te zetten in Magister. En hoe zorgvuldig je ook bent, er treden altijd fouten op bij het overnemen van de data in Magister.

Voor ouders is het aanmelden van hun kinderen ook niet eenvoudig. Ze moeten lange formulieren invullen en vaak fysiek inleveren. De ouders moeten bovendien gezamenlijk ondertekenen, ook als ze zijn gescheiden, of als er één in het buitenland woont.

Dat moet beter kunnen, dachten wij.

Digitaal inschrijven leerlingen
// De oplossing

Implementeren van onze webapplicatie SlimInschrijven

Met ons SaaS platform SlimInschrijven schreven in zes dagen honderden ouders hun kind in voor Volant scholen. Ze ondertekenden de inschrijving online. Volant kon de ingeschreven leerlingen eenvoudig importeren in Magister. Een flinke besparing, klantvriendelijke procedure voor de ouders, en geen fouten meer bij overnemen van gegeven naar Magister. Kortom, een echte win-win situatie.

www.sliminschrijven.nl

Online leerlingen inschrijven voor basisschool of voortgezet onderwijs
Maak een afspraak met Joost over automatiseren inschrijven leerlingen

Ook kosten besparen en inschrijven vergemakkelijken voor je school?

Onze chief nerd Joost vertelt je graag vrijblijvend over de mogelijkheden van SlimInschrijven. Mail joost@accentinteractive.nl of plan direct een online meeting.

Plan een meeting

Onze awards & keurmerken

 • Maatwerk website Fonk
 • Fonk100 award 2020
 • Full Service Internetbureau
 • Magento webshop
 • FD Gazellen 2021
 • Full Service Internetbureau Alphen aan den Rijn
 • Leadinfo Certified Partner
 • Magento webshop
 • Emerce100
 • Magento webshop
 • magento certification Magento webshop