Beoordeeld met een 9.6 9.6
Full Service Internetbureau

Full Service Internetbureau

Full Service Internetbureau

Accent Interactive is een Full Service Internetbureau in Alphen aan den Rijn. We zijn gespecialiseerd in het maken van gebruiksvriendelijke websites en webshops. Wij ontwikkelen en ontwerpen succesvolle maatwerk websites, webshops en applicaties. 

Wat is dat nou eigenlijk?

Met een all-in webbureau heb je alles op één plek. Wel zo handig. De lijntjes zijn kort. De specialisten werken nauw met elkaar samen en overleggen regelmatig. Wij hebben zowel specialisten op het gebied van e-commerces, (Wordpress) websites, webapplicaties, redactiesystemen, online strategie, online marketing en technische SEO. Als online bureau werken we toe naar jouw einddoel. Ons team is volledig op elkaar ingespeeld wat leidt tot de mooiste en zeer succesvolle projecten.

Effectieve website en webshops

Iedereen kan toch een website bouwen? Op internet is alles te vinden, de theorie dan wel te verstaan. Maar voorkomen is beter dan genezen. Een professionele website laten bouwen voor je bedrijf vraagt om kennis van design, techniek, responsive, gedrag, beveiliging en gebruikerservaring. Deze kennis hebben wij allemaal onder een dak.

Het effectief behalen van resultaten met jouw website staat bij ons hoog in het vaandel. Op basis van je wensen bieden wij je een complete oplossing aan. Je wensen worden meegenomen in de doelstelling, de functionaliteit, het ontwerp, de techniek en de inhoud. Wij gebruiken de nieuwste technologie in het ontwerpproces. Wij bouwen websites op basis van een content management systeem of open source, we gebruiken hiervoor WordPress. 

Een effectieve website werkt, bereikt de vooraf gestelde doelen en zorgt ervoor dat je omzet wordt verhoogd.

Applicaties

Wij bouwen sinds 2005 gebruikersvriendelijke en technisch hoogstaande webapplicaties op maat. Een applicatie wordt speciaal voor jou ontworpen en ontwikkeld. Het bevat alleen de functies die je gebruikt en doet precies wat je van de applicatie verlangt. Jouw gebruikers staan hierbij centraal.

We houden niet van verrassingen als het gaat om applicaties. Daarom maken we eerst een functioneel ontwerp zodat je inzicht krijgt in de functionaliteit, de complexiteit en de werking. Zo weet je precies wat we maken en hebben onze developers een goede basis waar ze meteen mee aan de slag kunnen. Accent Interactive heeft een passie voor online maatwerk. Uit het realiseren van een online tool die precies voldoet aan jouw specifieke behoeftes, halen wij de ultieme voldoening.

Online succes

De zoekmachine optimalisatie van jouw website uitbesteden aan een professioneel webbureau? Hiervoor schakel je Accent Interactive in als specialist voor jouw website of webshop! Om je doelgroep te bereiken en de doelstellingen te behalen, werken we een online strategie uit. Daarbij nemen we de klantreis van potentiële klanten als vertrekpunt. Om jouw website hoger in Google te laten komen, optimaliseren wij diverse onderdelen van jouw website. Maandelijks krijg je een rapportage van ons bureau, met daarin de voortgang van jouw website of webshop, alsmede de zoekwoordposities in Google. Wij hebben één passie en dat is jouw website succesvol maken.

Waarom Accent Interactive?

Er zijn genoeg webbureaus en reclamebureaus om uit te kiezen. Waarmee maken wij het verschil? Vanuit ons kantoor in Alphen aan den Rijn zijn wij door ons flexibele team in staat om samen met onze klanten bedrijven en ideeën online succesvol te maken. Wij denken mee vanuit strategie en zorgen dat jouw website optimaal aansluit bij jouw bedrijf en jouw huidige communicatie. Hierbij focussen wij altijd op kwaliteit, met een scherp oog voor details en afwerking. We willen onze kennis graag met je delen. 

Jij bent expert op jouw vakgebied en wij op het gebied van strategie, techniek en creatie. Wij vertalen jouw visie en ideeën op een professionele manier naar een website of webshop.

  • Website passend bij online strategie
  • UX en UI specialist
  • Korte lijntjes
  • Persoonlijk en direct contact
  • Functionaliteiten afgestemd op doel 
  • Behalen van online doelstellingen

Heb je vragen of wil je graag eens kennismaken?

Accent Interactive werkt met trots voor diverse nationale en internationale opdrachtgevers. Wij vertalen ideeën en uitdagingen naar een eindproduct. Een eindproduct waarbij de user experience centraal staat.

Vertel ons over je project of stuur een reactie, we horen het graag! Hebben wij jouw interesse gewekt? Neem dan contact met ons op. Bel ons op 0172 – 60 31 30 of mail naar info@accentinteractive.nl