// Front en back-end

Online Bootcamp

Onze Online Bootcamp

Bij Accent Interactive leer je in onze online bootcamp in een paar maanden de basis skills van full stack web development. Zo heb je snel zicht op een baan in de ICT, waarna je je verder kunt specialiseren, bijvoorbeeld in front-end of back-end development. En ben jij het talent van de opleiding, dan bieden wij je graag zelf een baan aan.

 

Welke technieken ga je leren?

Programmeren in PHP Laravel PHP framework Websites vormgeven met HTML & CSS Websites dynamisch maken met PHP Code beheren met behulp van Git Werken met de command line interface
Accent Interactive HQ

Wat is een Full Stack Developer?

Een full-stack developer is een echte allrounder. Een full-stacker kan zowel op het gebied van front-end als back-end werken. Hij of zij programmeert met gemak een complete applicatie, van uiterlijk tot database. Binnen projecten is een full-stack developer een belangrijke collega, omdat je kennis hebt van de gehele stack.

 

Wat is Front-end?

Front-end development houdt zich bezig met alles wat zich in de browser afspeelt, en wat de gebruiker kan zien, dus de visuele aspecten. Je leert onder andere werken met HTML, CSS en Javascript, SASS, asset compilation, cache busting, GIT version control, en (Cloud) deployment.

 

Wat is Back-end?

Back-end development houdt zich bezig met alles wat zich op de server afspeelt, de vaak voor de eindgebruiker onzichtbare processen. De motor die een webapplicatie laat draaien, kortom. Je leert werken met PHP, MySQL, Apache, Nginx en Linux; met frameworks zoals Laravel, en met design patterns zoals Object Oriented Programming en MVC. Natuurlijk leer je ook werken met GIT version control, en (Cloud) deployment.

 

Is deze opleiding iets voor jou?

Je wilt zo snel mogelijk aan de slag als junior programmeur Je bent enthousiast en bereid om aan te pakken Je krijgt online les van ervaren ICT'ers Studeren in je eigen tijd Geen vooropleiding vereist
 • bootcamp_slide2
 • bootcamp_slide1
 • Adobe Commerce
 • bootcamp_slide4

Wat houdt de Bootcamp in?

De bootcamp stoomt je in recordtijd klaar om als beginnend developer. Je leert het programmeren van front-end en back-end, maar ook belangrijke technieken zoals version control en continuous delivery.

De bootcamp is opgedeeld in overzichtelijke blokken. Na elk blok word je getoetst. Bij een succesvolle afsluiting ga je door naar het volgende onderdeel.

Blok 1: HTML

We beginnen met het fundament van webdevelopment: HTML. De inhoud van een website wordt geschreven in HTML. Je bepaalt hiermee welke pagina’s er zijn en wat waar staat. HTML geeft structuur aan de pagina, zodat deze beter te begrijpen is voor mensen en zoekmachines. Je leert HTML lezen en schrijven, de functie van HTML begrijpen, en kunt hiermee zelf eenvoudige en functionele websites maken.

Blok 2: Git

Git is een versiebeheersysteem dat is ontwikkeld om snel en efficiënt te werken met kleine tot gigantische softwareprojecten. Vanaf dag 1 leer je Git, want dat is nodig om samen te kunnen werken met je studiegenoten en andere developers. Je leert branches te maken, commits te pushen en merge conflicts op te lossen.

Blok 3: CSS

Met CSS geven we onze websites en applicaties een likje verf. CSS gaat helemaal over gebruiksvriendelijkheid en het geven van een aantrekkelijk uiterlijk aan de website. Met CSS maak je van een saaie HTML-pagina een aantrekkelijke en gebruiksvriendelijke webapplicatie. Denk aan kleuren, lettertypes, animaties, etc. Met CSS zorg je ook dat een website of webapplicatie geschikt is voor zowel mobiel als voor desktop.

Blok 4: PHP

PHP is een taal waarmee je webapplicaties dynamisch maakt. Het is tegelijk ook de meest populaire taal om mee te programmeren voor het web: het grootste gedeelte van het web draait op PHP. Praten met een database? Formulieren versturen? Een login systeem bouwen? Je doet het allemaal met PHP. Een PHP-code draait op de server, voert daar allerlei taken uit en stuurt het resultaat naar je browser.
Het PHP-blok bestaat uit PHP-basic programming en PHP advanced programming. Hiermee krijg je een compleet overzicht van de mogelijkheden van PHP en kun je zelfstandig een geavanceerde PHP-website of applicatie ontwikkelen.

PHP-basic programming
In dit onderdeel leer je de basis bouwstenen van PHP, zoals het werken met variabelen, functies, array, loops, switch statements. Maar je leert ook processen controleren, zoals het verwerken van verzonden formulieren, het programmatisch verzenden van e-mail en onthouden van data tussen verschillende pagina’s.

PHP advanced programming
In deze modules duik je diep PHP in. Je leert object georiënteerd programmeren, werken met classes, objects, abstracts en interfaces, exception handling en composer packages.

Blok 5: WordPress

WordPress is een wereldwijd bekend websitesysteem, gebouwd in PHP. Met WordPress bouw je in een handomdraai een website met content managementsysteem. Verreweg de meeste websites op het internet draaien op WordPress. In de bootcamp leert de basis van WordPress en het ontwikkelen en onderhouden van een WordPress website.

Blok 6: Laravel

Laravel is een van de meest populaire PHP frameworks of codebibliotheken ter wereld. Het wordt veel gebruikt als basis om complexe webapplicaties mee te bouwen. Laravel gebruikt alle moderne PHP-technieken en heeft zelfs nieuwe PHP best practices geïntroduceerd. Je leert met dit krachtige en veelzijdige framework programmeren tot het punt dat je er zelfstandig een uitgebreide applicatie mee kan bouwen.

Blok 7: Javascript

Met Javascript manipuleer je de inhoud van de pagina, nadat deze in je browser is geladen. Je leert de basis van Javascript, en onder andere werken met het bekende Javascript framework jQuery.

Praktische info en kosten

Voor het volgen van de bootcamp moet je Nederlands en Engels goed beheersen en heb je een laptop nodig. 

 • De bootcamp kost 4800,- euro. 
 • Als je in één keer vooruitbetaald krijgt je 1000,- euro korting. 

Wat kun je na de opleiding doen? 

Je kunt aan de slag als beginnend developer. Je programmeert met gemak in talen als HTML, CSS, Laravel en PHP. 

Enthousiast geworden?

Wil je er meer over weten? Neem dan contact op met Vanessa, vanessa@accentinteractive.nl of bel naar +31 172 603 130.

Plan een meeting

Onze keurmerken en awards

 • Full Service Internetbureau
 • Magento webshop
 • FD Gazellen 2021
 • Full Service Internetbureau Alphen aan den Rijn
 • Magento webshop
 • Magento webshop
 • Leadinfo Certified Partner
 • Fonk100 award 2020
 • Maatwerk website Fonk