// Vacature

Full-stack developer gezocht

Vacature omschrijving 

Wij zoeken een enthousiaste full-stack developer, die ons gezellige team in Alphen aan den Rijn wil versterken en mee wil werken aan mooie projecten. Als full-stack developer ben jij zowel goed in front- als backend.

Wij zoeken een creatief, enthousiast, leergierig, gezellig en gemotiveerde collega. Je moet goed kunnen communiceren, zelfstandig kunnen werken, en de wil hebben om verder te groeien.

In samenwerking met de projectmanager en de UX/UI designers bouw jij de mooiste websites, webshops en webapplicaties voor onze klanten.

Je bouwt en onderhoudt websites, webshops en applicaties in onder andere Magento, Laravel en WordPress. Heb je nog geen ervaring met één van deze platformen? Geen probleem, wij leiden je graag op.

vacatures3 stageplek

Over het bedrijf

Wij zijn een Digital Agency met 15 ervaren collega’s, in Alphen aan den Rijn. Accent Interactive B.V. is opgericht in 2005. Ons bureau combineert creativiteit, technologie en strategie. Ons team bestaat uit professionals op het gebied van design, digital, marketing en commerce. Wij blijven elke dag leren en geloven in groei. En dat doen wij met veel plezier. Nieuwsgierig om grenzen op te zoeken, maar nuchter genoeg om te snappen dat sommige dingen ook gewoon moeten werken. Onze bedrijfscultuur is informeel, transparant, betrokken en in ontwikkeling.

Interesse?

Spreekt het je aan om in een zelfsturend team te werken aan de verdere groei van ons Accent Interactive? Stuur je motivatie en CV naar vanessa@accentinteractive.nl of bel met +31 172 603 130.