Online marketing stage

Online marketing stage

Ben jij op zoek naar een uitdagende stage in de marketing?

Ben jij een enthousiaste en gedreven student op zoek naar een uitdagende stage in de wereld van online marketing? Dan hebben wij de perfecte stageplek voor jou! Bij Accent Interactive, een snelgroeiend full service internetbureau, krijg je de mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen en waardevolle ervaring op te doen in de online marketingbranche.

Wat ga je doen als Marketing Stagiair(e)?

Als Marketing stagiair(e) bij Accent Interactive houd jij je bezig met alle (online) marketingactiviteiten binnen ons full-service internetbureau. Samen met onze Marketing Manager ben je verantwoordelijk voor het promoten van onze diensten en het vergroten van de exposure van onze klanten. Tijdens je stage zal je onder andere betrokken zijn bij het schrijven van content, het beheren van social media-kanalen, het analyseren van data en het ondersteunen bij verschillende marketingcampagnes. Daarnaast krijg je de kans om nieuwe ideeën aan te dragen en je marketingvaardigheden verder te ontwikkelen. Het is een veelzijdige stage met interessante uitdagingen en een geweldige start voor jouw carrière in de marketing! We vinden het belangrijk dat je veel kunt leren en plezier hebt in je werk. De stage begint in principe in september 2023, maar als je eerder beschikbaar bent, laat het ons dan gerust weten, ook als het geen officiële stage betreft!

Wie zoeken wij als Marketing Stagiair(e)?

Wij zoeken een representatieve en zelfstandige stagiair(e) die enthousiast aan de slag gaat. Je hebt een analytisch vermogen en een passie voor online marketing en communicatie. Je bent een organisatietalent en weet op een creatieve en actieve manier resultaten te behalen.

Je volgt een hbo-opleiding in de richting van marketing, communicatie of een vergelijkbare studie Beschikbaarheid voor minimaal 4 dagen per week, bij voorkeur fulltime Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal, zowel in woord als geschrift Je bent woonachtig in de buurt van Alphen aan den Rijn Beschikbaarheid van minimaal 5 maanden

Wat bieden wij jou?

Bij Accent Interactive bieden wij een leerzame stage bij een full-service internetbureau. Je komt te werken in een dynamisch team van professionals en krijgt de mogelijkheid om je marketingvaardigheden verder te ontwikkelen.

Waar kom je te werken?

Accent Interactive is een full-service internetbureau dat gespecialiseerd is in het leveren van hoogwaardige digitale oplossingen. Ons team van experts werkt samen met klanten om effectieve online strategieën te ontwikkelen en innovatieve websites en applicaties te bouwen. Je komt te werken in een professionele en inspirerende omgeving, waar je de mogelijkheid hebt om te groeien en je talenten verder te ontwikkelen.

vanessa

Interesse in een stageplaats?

Wil jij graag stage lopen bij Accent Interactive B.V. en jezelf verder ontwikkelen in de online marketingwereld? Stuur je motivatie en CV naar vanessa@accentinteractive.nl of bel ons +31 172 603 130.