Beoordeeld met een 9.4 9.4
Webapplicatie laten maken

Webapplicatie laten maken

Webapplicatie laten maken?

Webapplicatie op maat laten maken? Wij bouwen sinds 2005 de meest gebruikersvriendelijke en technisch hoogstaande webapplicaties op maat voor het MKB. Een maatwerk applicatie wordt speciaal voor je ontworpen en ontwikkeld. Het bevat alleen de functies die je gebruikt en doet precies wat je van de applicatie verlangt. We houden niet van verrassingen als het gaat om applicaties.

Voorbeelden van webapplicaties die wij o.a. gemaakt hebben:

Online Quiz

Onze op maat gemaakte online quizzen worden veel door de publieke omroepen, musea en het MKB ingezet. Quizniz is onder andere ingezet voor schooltv, de thuisacademie, Nationaal Monument Kamp Amersfoort, huisje boompje beestje, Joods Cultureel Kwartier, Nationaal Comité 4 en 5 mei, de Grote Geschiedenis Quiz van Andere Tijden (NTR/VPRO), Nationaal Monument Kamp Vught, Historisch Nieuwsblad, Kamp Westerbork en NRC Handelsblad. Ben je op zoek naar een handige, veelzijdige en gebruiksvriendelijke quiz? Neem dan contact met ons op: 0172-603130. 

Web app

Web app laten maken Bent je opzoek naar de mogelijkheden om een web app te laten ontwikkelen? Laat jouw web app dan ontwikkelen door Accent Interactive BV. Wij houden, bij de ontwikkeling van jouw web app, rekening met de laatste ontwikkelingen op het gebied van techniek en design. Op die manier zorgen wij voor een toekomst bestendige app. Een web app is een app die te benaderen is via de browser, zoals een website. Het verschil echter is dat een web app de look and feel van een website heeft en de technische mogelijkheden van een app. Benieuwd naar de mogelijkheden voor het laten ontwikkelen van een web app? Neem dan contact met ons op.

 

Ticketsysteem supportdesk

Ticketsysteem Bugdrive is een fraai en eenvoudig systeem om supporttickets van klanten te volgen, verzamelt uit uiteenlopende bronnen en deze allemaal op één locatie beheert. En vervolgens ze op prioriteit kan toewijzen en op te lossen. Zelf Bugdrive uitproberen? Dat kan. Vraag nu een proefdemo van 30 dagen aan. 

Redactiesysteem

Voor de publieke omroepen (NTR en VPRO) hebben wij een redactiesysteem op maat ontwikkeld. Dit systeem wordt ingezet voor verschillende redacties en radio programma's. Het redactiesysteem, ook wel contentmanagementsysteem (CMS) of kennissysteem, is de plaats waar zij al hun informatie verzamelen. Het is de werkomgeving voor de redacteurs.

API en webapplicatie

Wij hebben in opdracht van Focus Cura gewerkt aan de ontwikkeling van een API en webapplicatie. Met deze applicatie sturen patiënten hun meetwaarden en vragenlijsten naar dokter en Medisch Service Center en worden op deze manier permanent in de gaten gehouden. Een heel bijzondere app, en we zijn erg trots hieraan te hebben mogen bijdragen!

"ThuismeetApp Vitale waarden 24/7 bewaakt door het medisch service center Veel chronisch zieken worstelen met ziekenhuiscontroles en spoedopnames. Dit kost veel tijd en zorgt soms voor traumatische ervaringen. Om dit te voorkomen hebben wij de ThuismeetApp ontwikkeld. Via de aan een iPad gekoppelde meetapparatuur sturen patiënten hun meetwaarden en antwoorden naar dokter en Medisch Service Center en worden op deze manier permanent in de gaten gehouden. Wij hebben veel ervaring hoe een dienst tussen ziekenhuis en thuiszorg Thuismeten in te richten. Immers, daar zit de echte winst: het verbeteren van de zorgketen voor chronische patiënten. Zowel door slimme organisatie als techniek. De ThuismeetApp is in een clinical trial uitgebreid getest en mag het CE-keur "Medical Device" dragen zodat de App conform wettelijke vereisten kan worden ingezet.

Online schoolgidsen

De papieren/PDF schoolgids is verouderd en onhandig, zo vindt meer dan 80% van de ouders. Dat was voor ons reden om een online schoolgids te ontwikkelen. Accent ontzorgt de scholen en schoolbesturen compleet. Wij doen de installatie, beveiliging, opmaak, implementatie en oplevering van het platform. Hierdoor kunnen de scholen en schoolbesturen zich meer richten op hun primaire taak: onderwijs geven.

Digitale e-mailhandtekening generator

Ben je op zoek naar een digitale handtekening generator voor je bedrijf? Wij hebben hier een handige tool voor gemaakt. Werkt snel en simpel. En zo hebben wij nog meerdere handige tools die het leven net iets makkelijker maken ;) 

Stappenplan

Meer informatie?

Nieuwsgierig naar wat Accent Interactive voor jouw organisatie kan betekenen?  Ben je benieuwd naar onze plan van aanpak? Maak een afspraak of bel naar 0172-603130.