Beoordeeld met een 9.5 9.5
Webapplicatie laten maken

Webapplicatie laten maken

Webapplicatie laten maken?

Webapplicatie op maat laten maken? Wij bouwen sinds 2005 de meest gebruikersvriendelijke en technisch hoogstaande webapplicaties op maat voor het MKB. Een maatwerkapplicatie is een applicatie speciaal voor jou ontworpen en ontwikkeld. Het bevat alleen functies die je gebruikt en voldoet aan jouw eisen. We houden niet van verrassingen als het gaat om applicaties!

Voorbeelden van webapplicaties die wij gemaakt hebben:

 • Online quiz
 • Web app
 • Ticketsysteem
 • Redactiesysteem
 • API
 • Dashboard
 • Talentwijzers
 • Ledenadministratie
 • Boekingssysteem
 • Reserveringssysteem
 • Mobiele app
 • Online schoolgidsen
 • Digitale e-mailhandtekening generator
 • Etc.

 

Webapplicatie ontwikkeling

Wij ontwikkelen api koppelingen, online software en diverse webapplicatie op maat. Onze webapplicaties worden gebruikt door o.a. omroepen, overheidsinstanties, onderwijs, restaurants, taxi branche en musea. 

Online Quiz

Onze op maat gemaakte online-quizzen worden veel door de publieke omroepen, musea en het MKB ingezet. Quizniz is onder andere ingezet voor Schooltv, NTR Thuisacademie, Nationaal Monument Kamp Amersfoort, Huisje Boompje Beestje, Joods Cultureel Kwartier, Nationaal Comité 4 en 5 mei, de Grote Geschiedenis Quiz van Andere Tijden (NTR/VPRO), Nationaal Monument Kamp Vught, Historisch Nieuwsblad, Kamp Westerbork en NRC Handelsblad.

Web app

Web app laten maken? Ben je op zoek naar de mogelijkheden om een web app te laten ontwikkelen? Laat jouw web app dan ontwikkelen door Accent Interactive BV. Wij houden bij de ontwikkeling van jouw web app, rekening met de laatste ontwikkelingen op het gebied van techniek en design. Op die manier zorgen wij voor een toekomstbestendige app. Een web app is een app die te benaderen is via de browser, zoals een website. Het verschil echter is dat een web app de look and feel van een website heeft en de technische mogelijkheden van een app. 

Ticketsysteem supportdesk

Ticketsysteem Bugdrive is een fraai en eenvoudig systeem om supporttickets van klanten te volgen, het verzamelt communicatie uit uiteenlopende bronnen en beheert dit allemaal op één locatie. Vervolgens kan op basis van prioriteit een strategie bepaalt worden. 

Redactiesysteem

Voor de publieke omroepen (NTR en VPRO) hebben wij een redactiesysteem op maat ontwikkeld. Dit systeem wordt ingezet voor verschillende redacties en radio programma's. Het redactiesysteem, ook wel contentmanagementsysteem (CMS) of kennissysteem,, is de plaats waar alle informatie verzameld wordt. Het is de werkomgeving voor de redacteurs.

API en webapplicatie

Wij hebben in opdracht van Focus Cura gewerkt aan de ontwikkeling van een API en webapplicatie. 

Met deze applicatie sturen patiënten hun meetwaarden en vragenlijsten naar de arts en het Medisch Service Center. Op deze manier kan de patiënt permanent in de gaten gehouden worden. Een heel bijzondere app, wij zijn erg trots dat wij hieraan hebben mogen bijdragen!

"ThuismeetApp Vitale waarden 24/7”,  wordt bewaakt door het medisch service center. Veel chronisch zieken worstelen met ziekenhuiscontroles en spoedopnames. Dit kost veel tijd en zorgt soms voor traumatische ervaringen. Om dit te voorkomen hebben wij de ThuismeetApp ontwikkeld. Via de aan een iPad gekoppelde meetapparatuur sturen patiënten hun meetwaarden en antwoorden naar de arts en het Medisch Service Center. Wij hebben veel ervaring hoe een dienst tussen ziekenhuis en thuiszorg Thuismeten ingericht moet worden. Immers, de echte winst is het verbeteren van de zorgketen voor chronische patiënten, zowel door slimme organisatie als techniek. De ThuismeetApp is in een clinical trial uitgebreid getest en mag het CE-keur "Medical Device" dragen zodat de App conform wettelijke eisen kan worden ingezet.

Dashboard

We hebben een dashboard ontworpen en ontwikkeld om het gesprek over de kwaliteit van het onderwijs te ondersteunen.

Online schoolgidsen

De papieren/PDF schoolgids is verouderd en onhandig, zo vindt meer dan 80% van de ouders. Dat was voor ons reden om een online schoolgids te ontwikkelen. Accent ontzorgt de scholen en schoolbesturen compleet. . Wij doen de installatie, beveiliging, opmaak, implementatie en oplevering van het platform. Hierdoor kunnen de scholen en schoolbesturen zich meer richten op hun primaire taak: onderwijs geven.

Digitale e-mailhandtekening generator

Ben je op zoek naar een digitale handtekening generator voor je bedrijf? Wij hebben hier een handige tool voor gemaakt. Werkt snel en simpel. En zo hebben wij nog meer handige tools die het leven net iets makkelijker maken ;) 

Stappenplan

Meer informatie?

Na de oplevering begint het online avontuur pas. Het draait om doelen stellen en deze behalen. We maken deze graag met je waar. Nieuwsgierig naar wat Accent Interactive voor jouw organisatie kan betekenen?   Maak een afspraak of bel naar 0172-603130.