Webapplicatie laten maken

Webapplicatie laten maken?

Webapplicatie op maat laten maken? Wij bouwen sinds 2005 de meest gebruikersvriendelijke en technisch hoogstaande webapplicaties op maat. Een maatwerk applicatie wordt speciaal voor je ontworpen en ontwikkeld. Het bevat alleen de functies die je gebruikt en doet precies wat je van de applicatie verlangt. We houden niet van verrassingen als het gaat om applicaties.

 

Voorbeelden van webapplicaties:

  • Online quiz
  • Webapp
  • Ticketsysteem
  • Redactiesysteem
  • API
  • Dashboard
  • Talentwijzers
  • Ledenadministratie
  • Etc.

Functioneel ontwerp

Daarom maken we eerst een functioneel ontwerp zodat je inzicht krijgt in de functionaliteit, de complexiteit en de werking. Zo weet jij precies wat wij maken en hebben onze developers een goede basis waar ze meteen mee aan de slag kunnen. Accent Interactive heeft een passie voor online maatwerk. Uit het realiseren van een online tool die precies voldoet aan jouw specifieke behoeftes, halen wij de ultieme voldoening.

 

Ticketsysteem Bugdrive

Ticketsysteem Bugdrive is een fraai en eenvoudig systeem om supporttickets van klanten te volgen, verzamelt uit uiteenlopende bronnen en deze allemaal op één locatie beheert. En vervolgens ze op prioriteit kan toewijzen en op te lossen.

 

Redactiesysteem

Voor diverse publieke omroepen hebben wij een redactiesysteem ontwikkeld. Het redactiesysteem, ook wel contentmanagementsysteem (CMS) of kennissysteem, is de plaats waar zij al hun informatie verzamelen. Het is de werkomgeving voor de redacteurs.

 

API en webapplicatie

Wij hebben in opdracht van Focus Cura gewerkt aan de ontwikkeling van een API en webapplicatie. Met deze applicatie sturen patiënten hun meetwaarden en vragenlijsten naar dokter en Medisch Service Center en worden op deze manier permanent in de gaten gehouden. Een heel bijzondere app, en we zijn erg trots hieraan te hebben mogen bijdragen!

"ThuismeetApp Vitale waarden 24/7 bewaakt door het medisch service center Veel chronisch zieken worstelen met ziekenhuiscontroles en spoedopnames. Dit kost veel tijd en zorgt soms voor traumatische ervaringen. Om dit te voorkomen hebben wij de ThuismeetApp ontwikkeld. Via de aan een iPad gekoppelde meetapparatuur sturen patiënten hun meetwaarden en antwoorden naar dokter en Medisch Service Center en worden op deze manier permanent in de gaten gehouden. Wij hebben veel ervaring hoe een dienst tussen ziekenhuis en thuiszorg Thuismeten in te richten. Immers, daar zit de echte winst: het verbeteren van de zorgketen voor chronische patiënten. Zowel door slimme organisatie als techniek. De ThuismeetApp is in een clinical trial uitgebreid getest en mag het CE-keur "Medical Device" dragen zodat de App conform wettelijke vereisten kan worden ingezet.

 

Plan van aanpak voor webapplicatie laten maken

 

webapplicatie laten maken

 

Meer informatie?

Nieuwsgierig naar wat Accent Interactive voor jouw organisatie kan betekenen? Maak een afspraak of bel naar 0172-603130.

 

Wat zeggen onze klanten over ons

'Open communicatie, flexibel, snel, gedreven en altijd op zoek naar de beste oplossing voor de klant en het product. Een fantastische partner om mee samen te werken!' - Jorin van der Velden, ProductOwner ThuisMeten Focus Cura

Meer weten ?

Wij adviseren je graag over jouw nieuwe website, applicatie, webshop of grafische vormgeving, Joost van Veen praat je graag bij over de mogelijkheden.

Joost van Veen

Joost van Veen

Developer

+31 172 603130

Ontvang elke maand onze tips & trucs in je mailbox.