Beoordeeld met een 9.6 9.6
Webapplicatie laten maken

Webapplicatie laten maken

Wil jij een webapplicatie laten bouwen?

Wil jij een Webapplicatie op maat laten maken? Wij bouwen sinds 2005 de meest gebruikersvriendelijke en technisch hoogstaande webapplicaties op maat. Een webapplicatie laten bouwen resulteert in: een kosten besparing en efficiëntere samenwerking met externen. Soms is standaard software gewoonweg niet genoeg. 

Wat zijn de voordelen van een (maatwerk) webapplicatie?

  • Gebruiksvriendelijk
  • Responsive
  • Offline en online te gebruiken
  • Doorontwikkeling en uitbreiding

Wat is een webapplicatie?

Een maatwerkapplicatie is een applicatie speciaal voor jou ontworpen en ontwikkeld. Het bevat alleen functies die je gebruikt en voldoet aan jouw eisen. We houden niet van verrassingen als het gaat om applicaties! Webapplicaties hebben vaak intelligente functionaliteiten. Daarom besteden we bij het bouwen van een webapplicatie veel aandacht aan gebruiksgemak- en bediening: de User Experience en de User Interface.

 Wij maken het voor je

  • Team van specialisten
  • Pro actief
  • Full Service
  • Blik op de toekomst

Accent Interactive ontwikkelt niet alleen applicaties, maar zorgt ook voor onderhoud en doorontwikkeling zodat de applicatie up-to-date blijft. Wij gaan voor langdurige samenwerkingen en zijn altijd opzoek naar het beste resultaat. Dat is de kracht van Accent Interactive. Wij hebben passie voor techniek en blijven ons ons altijd ontwikkelen in ons vakgebied. Hierbij houden wij altijd de focus op de kwaliteit van ons werk.

We werken met verschillende technologieën zoals Laravel,  React, Vue.js, Angular en Vanilla JS. We vertalen je wensen naar een maatwerkoplossing. Zo doet de applicatie precies wat jij wilt. Wij hebben alle middelen in huis om jouw doel te bereiken. 

Onze developers kunnen letterlijk alles realiseren: administratie systemen, medische applicaties, web app, dashboard, redactiesystemen, e-learning, ticketsysteem, api koppelingen, reserveringssystemen, custom klantbeheersystemen, noem het maar op. Onze webapplicaties worden gebruikt door o.a. omroepen, ziekenhuizen, huisartsen, overheidsinstanties, onderwijs, restaurants, taxi branche en musea. Wij kunnen iedere gewenste webapplicatie bouwen.

Hoe gaan we te werk?

We bouwen een webapplicatie die doet wat jij wilt. Wij beheren, hosten, monitoren en optimaliseren bedrijfskritische sites en applicaties. Dat doen we pro-actief, zodat alles als een zonnetje blijft draaien. 

Tevreden klanten

Logo NTR, een te vrede klant van Accent Interactive.
Logo VPRO, een te vrede klant van Accent Interactive.
Logo Prorail, een te vrede klant van Accent Interactive.
Logo van Breda, een te vrede klant van Accent Interactive.
Logo Greenpeace, een te vrede klant van Accent Interactive.
Logo Flyride, een te vrede klant van Accent Interactive.
Logo KenJeSchool, een te vrede klant van Accent Interactive.
Logo Belastingdienst, een te vrede klant van Accent Interactive.

 

En nu?

Na de oplevering begint het online avontuur pas. Het draait om doelen stellen en deze behalen. We maken deze graag met je waar. Nieuwsgierig naar wat Accent Interactive voor jouw organisatie kan betekenen? We drinken graag een kop koffie met je om over de beste oplossing te praten. Maak een afspraak met Joost of bel naar 0172-603130.