WordPress website

WordPress website laten maken

WordPress website laten maken? Accent Interactive B.V. is het internetbureau dat zich specialiseert in het ontwikkelen van websites en webshops in WordPress. 

 

Een website laten maken bij Accent Interactive betekent dat onze ervaren UX/UI specialisten jouw website ontwerpen. Voordat we gaan bouwen neemt een van onze designers contact met je op om samen het doel en de doelstelling van de website met je te bespreken. Op basis van jouw input en onze ervaring wordt de complete website vormgegeven en ontwikkeld. Dit doen we samen. 

 

 Waarom kiezen voor WordPress?

  • Gemakkelijk te onderhouden
  • Open source
  • Gebruiksvriendelijk
  • Verscheidenheid van  plugins

 

Wat biedt Accent Interactive?

  • Maatwerk, dus met een uniek, eigen ontwerp en helemaal naar wens.
  • Goed bereikbare supportdesk
  • Zoekmachinevriendelijk, dus goed vindbaar in Google.

 

 

WordPress plugins

Door onze jarenlange ervaring in het maken van websites kunnen wij elke gewenste plugin in jouw website integreren. Daarnaast ontwikkelen wij ook plugins op maat. Denk hierbij aan webshop modules (WooCommerce), veiligheid, SEO en meertalige modules, maar ook aan elementen als contactformulieren en sliders/carousels.

 

WordPress hosting

Snelheid is belangrijk voor zoekmachine optimalisatie, maar zeker ook voor conversie. Laadt je website niet snel genoeg, dan zijn je bezoekers weg. Daarom hebben wij onze servers speciaal voor WordPress ingericht zodat ze supersnel en stabiel zijn.

Onze ondersteuning stopt niet bij de livegang van uw website. Zo zijn veiligheid en betrouwbaarheid twee belangrijke kernwaarden binnen onze bedrijfsvoering. We denken graag proactief met je mee in het optimalisatieproces. 

 

Wie zijn wij?

Wij zijn Accent Interactive BV, Internetbureau uit Alphen aan den Rijn. Wij hebben ons gespecialiseerd in het bouwen, beheren en onderhouden webshops en websites in Magento 2, WooCommercePrestashopOpenCart webshop WordPress website en Maatwerk websites. We zijn een gedreven en creatief bureau met een solide basis.

Door onze ruime ervaring op het gebied van E-CommerceMaatwerk websites en applicaties kunnen onze experts niet alleen goed luisteren naar je antwoorden, we kunnen ook strategisch meedenken, helpen draagvlak te creëren binnen je organisatie, adviseren en pro-actief met voorstellen komen. Wij zijn door Emmerce uitgeroepen tot de top 10 van E-Commerce bedrijven in Nederland.

 

Ben je geïnteresseerd?

Wil je ook een professionele WordPress website laten maken door specialisten? Een website die gebruikersvriendelijk is en goed gevonden wordt door Google? Wij ontwikkelen websites die resultaat opleveren. Neem contact met ons op om geheel kosteloos afspraak in te plannen om jou eisen en wensen te bespreken. Tijdens deze gesprek weet je meteen of het klikt met ons en wat jou website precies gaat kosten. Bellen: 0172- 60 3130. Mailen: info@accentinteractive.nl

 

Meer weten ?

Wij adviseren je graag over jouw nieuwe website, applicatie, webshop, mailchimp marketing, of grafische vormgeving, Max Wegbrans praat je graag bij over de mogelijkheden.

Max Wegbrans

Max Wegbrans

Designer / Developer

+31 172 603130

Ontvang elke maand onze tips & trucs in je mailbox.