Webapplicaties op maat

Applicatie op maat

Wij bouwen sinds 2005 de meest gebruikersvriendelijke en technisch hoogstaande webapplicaties op maat. Een maatwerk applicatie wordt speciaal voor je ontworpen en ontwikkeld. Het bevat alleen de functies die je gebruikt en doet precies wat je van de applicatie verlangt. We houden niet van verrassingen als het gaat om applicaties.

Functioneel ontwerp

Daarom maken we eerst een functioneel ontwerp zodat je inzicht krijgt in de functionaliteit, de complexiteit en de werking. Zo weet jij precies wat wij maken en hebben onze developers een goede basis waar ze meteen mee aan de slag kunnen. Accent Interactive heeft een passie voor online maatwerk. Uit het realiseren van een online tool die precies voldoet aan jouw specifieke behoeftes, halen wij de ultieme voldoening.

Voorbeeld case applicatie: 

Wij hebben in opdracht van Focus Cura gewerkt aan de ontwikkeling van een API en webapplicatie. Met deze applicatie sturen patiënten hun meetwaarden en vragenlijsten naar dokter en Medisch Service Center en worden op deze manier permanent in de gaten gehouden. Een heel bijzondere app, en we zijn erg trots hieraan te hebben mogen bijdragen!

"ThuismeetApp Vitale waarden 24/7 bewaakt door het medisch service center Veel chronisch zieken worstelen met ziekenhuiscontroles en spoedopnames. Dit kost veel tijd en zorgt soms voor traumatische ervaringen. Om dit te voorkomen hebben wij de ThuismeetApp ontwikkeld. Via de aan een iPad gekoppelde meetapparatuur sturen patiënten hun meetwaarden en antwoorden naar dokter en Medisch Service Center en worden op deze manier permanent in de gaten gehouden. Wij hebben veel ervaring hoe een dienst tussen ziekenhuis en thuiszorg Thuismeten in te richten. Immers, daar zit de echte winst: het verbeteren van de zorgketen voor chronische patiënten. Zowel door slimme organisatie als techniek. De ThuismeetApp is in een clinical trial uitgebreid getest en mag het CE-keur "Medical Device" dragen zodat de App conform wettelijke vereisten kan worden ingezet. Op dit moment is het al voor COPD patiënten en patiënten met hartfalen mogelijk om gebruik te maken van deze dienst, maar de komende jaren gaan we dit flink uitbreiden. Bijvoorbeeld met een pleister om hartslag (ECG), ademhaling, stress, activiteit en houding (valdetectie) in de gaten te kunnen houden. Deze pleister ondergaat nu al een Klinische Evaluatie in ons Futurelab."

Meer informatie?

Nieuwsgierig naar wat Accent Interactive voor jouw organisatie kan betekenen? Maak een afspraak of bel naar 0172-603130.

Wat zeggen onze klanten over ons

'Open communicatie, flexibel, snel, gedreven en altijd op zoek naar de beste oplossing voor de klant en het product. Een fantastische partner om mee samen te werken!' - Jorin van der Velden, ProductOwner ThuisMeten Focus Cura


Meer weten ?

Wij adviseren je graag over jouw nieuwe website, applicatie, webshop of grafische vormgeving, Vanessa Tekelenburg praat je graag bij over de mogelijkheden.

Vanessa Tekelenburg

Vanessa Tekelenburg

Directeur

+31 172 603130

Ontvang elke maand onze tips & trucs in je mailbox.