Meer weten?

Magento webshop

Afspraak maken

Accent Interactive helpt jou graag aan de perfecte webshop!

En we hebben daar ook een heel handig systeem voor: Magento. Magento is op dit moment het populairste systeem om webshops te realiseren. Via maatwerk en extensies voor Magento, zorgen wij ervoor dat jij de webshop krijgt die bij je past.

 Succesvolle webshop

Een succesvolle webshop (dit noemen we ook wel e-commerce), komt niet uit de lucht waaien. Maar een groot deel van het succes begint bij het uiterlijk van de webshop zelf. Het design van jouw webshop wordt door ons geoptimaliseerd voor de doelgroep. Ook zorgen we ervoor dat de webshop vlekkeloos werkt en integreren we betaal- en verzendmodules.

 Interaction designer

Als we samen rond de tafel zitten, kun jij ons al je wensen vertellen. Een zogenaamde interaction designer gaat vervolgens aan de slag met het maken van een prototype, ook wel een functioneel ontwerp genoemd. Op basis van deze schets krijg je al een goed beeld van het eindresultaat.

 Maatwerk websites voor Magento klanten

Accent Interactive ontwerpt maatwerk websites voor Magento klanten. We kijken concreet naar de uitstraling van het bedrijf, de type klanten en hoe de producten en bestelprocedures het beste tot zijn recht komen. Op die manier krijgt iedere webshop een professionele uitstraling, maar bovenal zorgen wij ervoor dat de webshop optimaal aansluit bij jouw doelgroep! 

Ben je benieuwd naar de voordelen van een Magento webshop? Wij noemen de belangrijkste voordelen voor je op:

  • Totaalplaatje: Magento biedt het complete pakket. Als je kiest voor een Magento webshop, krijg je het totaalplaatje. Online betaalkoppelingen, facturatie, meertaligheid, meerdere valuta’s… Het is allemaal geïntegreerd in Magento.
  • Community: Magento is zoals eerder gezegd erg populair en dat betekent dat er een groot aantal gebruikers zijn. Het is dus niet moeilijk om antwoord op vragen over het systeem te krijgen.
  • Ontwerp: Er is enorm veel mogelijk binnen het Magento-systeem. Je webshop kan dus worden precies zoals jij het wilt.
  • Multifunctioneel: Via het Magento-systeem is het mogelijk om meerdere winkels tegelijkertijd te beheren.
  • Mobiel: Magento webwinkels zijn ook mobiel te gebruiken en te beheren.

Wij hebben o.a de Magento webshop voor de winnaar van Bruidsmodezaak van het jaar 2014 en 2015 gemaakt: De Bruidshoek. Ook de frisse website van Dutch Card Printing is gemaakt door het team van Accent Interactive: Dutch Card printing.

Opdrachtgevers

Opdrachtgevers zoals De Bruidshoek, Dutch Card Printing, Dromenwinkel, Behangwebshop, Easy Sleep Plaza, Superfruit, Vitaminesperpost en Chilla gingen je met veel tevredenheid voor.

Magento handleiding

Magento handleiding nodig? Klik hier

Contact

Wil je ook graag een Magento webshop? Neem contact met ons op. Accent Interactive, het leukste internetbureau in Nieuwkoop: 0172-603130.

Meer weten ?

Wij adviseren u graag over uw nieuwe website, applicatie, of grafische vormgeving, Daphne Ly praat je graag bij over de mogelijkheden.

Daphne Ly

Daphne Ly

Financiële administratie

+31 172 603130

Ontvang elke maand onze tips & trucs in je mailbox.