Beoordeeld met een 9.6 9.6
Het platform Warenhuis Alphen

Het platform Warenhuis Alphen

Hét platform voor jouw gemeente

Alles wat je zoekt van A tot Z in de hele gemeente Alphen aan den Rijn – al het aanbod van Aarlanderveen, Alphen aan den Rijn, Boskoop, Benthuizen, Hazerswoude Dorp, Hazerswoude Rijndijk, Koudekerk tot en met Zwammerdam.

Op deze website zijn de belangrijkste gegevens over winkels, horeca en diensten in de gemeente Alphen aan den Rijn te vinden. Daarnaast biedt het platform tips, verhalen en informatie en kunnen de lokale ondernemers hun webshops linken aan dit platform. Dit met als doel om de band tussen consumenten en de lokale bedrijven en aanbieders te vergroten. Het platform is er voor alle lokale aanbieders van producten en diensten die zich richten op consumenten.

"Met dit platform geven we invulling aan de behoefte bij zowel inwoners als bedrijven om al het lokale aanbod, gecombineerd met praktische informatie en inspiratie, online te vinden”, zegt citymarketeer Daniël Othman van de Alphen Marketing, die dit project samen met Marc Krimpenfort, centrummanager van het Alphense Stadshart, in gang heeft gezet. De toegevoegde waarde van het platform zit ook in het stimuleren van de Alphense consument met inspirerende, verrassende en actuele thema's zoals bijvoorbeeld ‘Eten & Drinken” "Mode & Schoonheid”, "Shoppen in de polder', maar ook door praktische en actuele informatie”.

Warenhuis Alphen is in korte tijd samen ontwikkeld met Alphen Linkt, Buro Toob en Accent Interactive en zal de komende tijd verder door ontwikkeld worden.

Meer weten over deze case? Bekijk de case hier!