Beoordeeld met een 9.6 9.6
Ashram College

Multiwebsite scholengemeenschap

Voor scholengemeenschap Ashram College in Alphen aan den Rijn ontwierpen en ontwikkelden wij de nieuwe websites. De oude websites waren nodig aan vervanging toe en voldeden niet meer aan de ambitie en wensen van het Ashram College. De websites zijn gebouwd met als doel meer nieuwe leerlingen te kunnen werven en een betere informatievoorziening te zijn voor leerling, ouders en docenten.

Over het Ashram College

Deze middelbare scholengemeenschap is een leergemeenschap waarin iedereen respect toont voor elkaar en voor elkaars mening. Je kunt er jezelf zijn. Er is zowel aandacht voor meetbare als voor merkbare zaken. “Vanuit ieders interesses en betrokkenheid staan wij voor uitdagend en resultaatgericht onderwijs. Dit doen we in een veilige leer-en werkomgeving. We zijn een levendige school met veel aandacht voor kunst, cultuur en sport.”

Alphen

https://www.ashramcollege.nl/alphen-aan-den-rijn

Nieuwkoop

https://www.ashramcollege.nl/nieuwkoop

Ashram College
Preview

Statistieken

Analytics rapportages helpen om het gebruik van de website te monitoren en te verbeteren. Wij meten niet alleen het bezoek en gedrag van bezoekers, maar kijken ook naar het aantal bezoekers op de contactpagina dat daadwerkelijk het contactformulier verzendt, het aantal bezoekers op de productpagina dat daadwerkelijk een product bekijkt of toevoegt aan favorieten, enzovoorts.

Ashram Alphen, nieuwe bezoekers 184,46%

Nieuwe bezoekers: Dit zijn de bezoekers die de website voor de eerste keer bezoeken.

Ashram Nieuwkoop, nieuwe bezoekers 150,32%

Nieuwe bezoekers: Dit zijn de bezoekers de website voor de eerste keer bezoeken.

Stats

Case

De nieuwe website geeft een duidelijk beeld over de visie en de sfeer op deze middelbare scholengemeenschap. Accent Interactive heeft er natuurlijk voor gezorgd dat de website op elk soort beeldscherm goed wordt weergegeven, van mobiel tot desktop. Verder is het navigeren op de website gebruiksvriendelijk gemaakt, via een overzichtelijke landingspagina kun je eerst kiezen welke locatie je wilt bezoeken, daarna zijn de keuzes per onderwerp duidelijk en overzichtelijk. De website maakt ook gebruik van een ‘custom social wall’. Dit betekent dat als het Ashram College een post plaatst op Instagram deze ook te zien is op de website. Wanneer je de site bezoekt kom je eerst op de landingspagina. Via de landingspagina kun je kiezen welke locatie je wilt bezoeken. Ook kun je de laatste berichten die gepost zijn op de andere sites lezen. 

Digitale schoolgids

Elke school en elke ouder heeft ermee te maken: de schoolgids. De school is namelijk wettelijk verplicht informatie aan ouders te verstrekken. Omdat communicatie via een papieren/PDF schoolgids inmiddels verouderd en achterhaald is, stappen steeds meer scholen over op een digitale schoolgids. Daarom ontwikkelden wij voor het Asrham College een online schoolgids. De ‘online- schoolgidsapplicatie’ maakt het mogelijk om snel en handig teksten en documenten te zoeken. Ook contactgegevens kunnen makkelijk gevonden worden. Uiteraard wordt de online-schoolgids op desktop, tablet én mobiel uitstekend weergegeven en gegarandeerd gedoe-vrij. De Online Schoolgids, is hét online platform voor scholen om de schoolgids digitaal te kunnen presenteren. Ouders, leerlingen, medewerkers en toekomstige ouders of andere belanghebbenden binnen de school kunnen gemakkelijk de schoolgids inzien en op een toegankelijke en snelle manier zoeken op onderwerp.

Interesse? Neem contact op

Je kan ons mailen, bellen 0172-603130 en chatten. Vanessa staat je graag te woord.

Case

Werk waar wij trots op zijn

Internetbureau Accent Interactive zorgt ervoor dat jouw B2C/B2B website voldoet aan de wensen van de consument. Om concurrenten voor te zijn, moet alles in de site kloppen. Zo is hij technisch in orde, heeft hij een gebruiksvriendelijke interface en is hij voorzien van het nieuwste design.

Neem contact op voor jouw website

Skala Magento 2 webshop

Lees meer

Vitaminesperpost Magento Commerce

Lees meer

Wil jij ook tussen ons portfolio staan?  Neem contact op

Wij willen graag jouw online partner zijn. We hebben korte communicatielijnen en denken graag met je mee.

Neem contact met ons op