Beoordeeld met een 9.6 9.6
Ontdeknieuwkoop.nl toerisme en recreatie website

Ontdeknieuwkoop.nl toerisme en recreatie website

Ontdeknieuwkoop.nl toerisme en recreatie website

Nieuwkoop: een groene parel in het hart van de Randstad. Nieuwkoop is uniek in water en natuur, en met veel bijzondere plekken om te overnachten, heerlijke restaurants, kunstgalerien, musea en evenementen.

Wij ontwikkelden voor de gemeente Nieuwkoop een website, die een goed overzicht geeft van het grote een veelvormige aanbod op het gebied van toerisme en recreatie in dit prachtige plassengebied.

De uitdaging: een aantrekkelijk overzicht van het veelvormige aanbod toerisme en recreatie

Het platform moest zo flexibel zijn dat alles aan elkaar te koppelen is: aanbieders, pagina's, blogs, locaties en evenementen. Aanbieders moesten automatisch een eigen pagina krijgen, gekoppeld aan gerelateerde aanbieders.

Preview

De oplossing: een website gebaseerd op ons maatwerk platform voor city marketing

 De redactie kan eenvoudig alle eenbieders, events en content op de site beheren. Beheerders kunnen ook zelf nieuws en events insturen - deze verschijnen automatisch in het admin panel voor redigeren door de redactie. Het overzicht van aanbieders is minitieus te filteren, zodat bezoekers snel vinden waar ze naar zoeken. En dit alles in een aantrekkelijke en speelse vormgeving.

INTERESSE? NEEM CONTACT OP!

Mail met onze chiefnerd joost@accentinteractive.nl, of bel ons op 0172-603130. Chatten kan natuurlijk ook! Ons team staat je graag te woord

Case

Werk waar wij trots op zijn

Internetbureau Accent Interactive zorgt ervoor dat jouw B2C/B2B website voldoet aan de wensen van de consument. Om concurrenten voor te zijn, moet alles in de site kloppen. Zo is hij technisch in orde, heeft hij een gebruiksvriendelijke interface en is hij voorzien van het nieuwste design.

Neem contact op voor jouw website

Go-Keto - B2C WooCommerce webshop

Lees meer

Skala.nl Magento 2 webshop

Lees meer

Wil jij ook tussen ons portfolio staan?  Neem contact op

Wij willen graag jouw online partner zijn. We hebben korte communicatielijnen en denken graag met je mee.

Neem contact met ons op