Beoordeeld met een 9.6 9.6
Corporate website Vanbreda Risk & Benefits

Corporate website Vanbreda Risk & Benefits

Corporate website Vanbreda Risk & Benefits

Een maatwerk website voor Vanbreda Risk & Benefits. In verband met het samengaan van beide organisaties worden de websites van Kettlitz-Wulfse Verzekeringen en Vanbreda samengevoegd tot een website.

Vanbreda Risk & Benefits

Professionals met een persoonlijke aanpak VanBreda Nederland is een middelgrote onafhankelijke assurantiemakelaar. Al meer dan 120 jaar bieden wij aantrekkelijke assurantieprogramma’s aan voor beroepsgroepen, voor uw bedrijf en voor u als particulier. Als onafhankelijk adviseur kunnen wij in volledige vrijheid, met de door ons geselecteerde aanbieders, over uw assurantiepakket onderhandelen. Wij werken samen met ongeveer 50 verzekeraars in Nederland. Onze adviseurs kennen de markt en beschikken over een aanzienlijk netwerk. Zij gaan op zoek naar een concurrerende prijs en uitstekende condities. Zo wordt alleen het beste gebundeld: voor iedere klant een passend pakket.

Vanbreda Risk & Benefits
Preview

Statistieken Vanbreda Risk & Benefits

Analytics rapportages helpen om het gebruik van de website te monitoren en te verbeteren. Wij meten niet alleen het bezoek en gedrag van bezoekers, maar kijken ook naar het aantal bezoekers op de contactpagina dat daadwerkelijk het contactformulier verzend, het aantal bezoekers op de productpagina dat daadwerkelijk een product bekijkt of toevoegt aan favorieten, enzovoorts.

Nieuwe gebruikers verhoogd met 25,11%

Nieuwe bezoekers: Dit zijn de bezoekers de webshop voor de eerste keer bezoeken.

Terugkerende gebruikers verhoogd met 44,65%

Dit zijn de bezoekers die jouw webshop al een keer bezocht hebben en opnieuw jouw site benaderen.

Stats

Case

De nieuwe website heeft een moderne en betrouwbare uitstraling die goed aansluit bij de no-nonsens cultuur van Vanbreda Risk & Benefits. Iedere doelgroep wordt net even anders benaderd en ziet direct de informatie die voor hem relevant is.

Vanbreda Risk & Benefits is al meer dan 160 jaar een vooraanstaande verzekeringsadviseur voor ondernemend Nederland. Zij zijn sinds juni 2018 gefuseerd met Kettlitz Wulfse. Het doel van de website is service en content. De nieuwe website sluit aan bij het ambitieniveau van Vanbreda Risk & Benefits.

• Genereren van waardevolle leads (meer rendement).
• Bieden van service aan bestaande klanten.
• Vanbreda Risk & Benefits is thought leader en specialist op haar vakgebied.
• Meertalig

Interesse? Neem contact op

Je kan ons mailen, bellen 0172-603130 en chatten. Vanessa staat je graag te woord.

Case

Werk waar wij trots op zijn

Internetbureau Accent Interactive zorgt ervoor dat jouw B2C/B2B website voldoet aan de wensen van de consument. Om concurrenten voor te zijn, moet alles in de site kloppen. Zo is hij technisch in orde, heeft hij een gebruiksvriendelijke interface en is hij voorzien van het nieuwste design.

Neem contact op voor jouw website

Skala Magento 2 webshop

Lees meer

Vitaminesperpost Magento Commerce

Lees meer

Wil jij ook tussen ons portfolio staan?  Neem contact op

Wij willen graag jouw online partner zijn. We hebben korte communicatielijnen en denken graag met je mee.

Neem contact met ons op