Beoordeeld met een 9.6 9.6
Vetex Magento 2 Webshop

Vetex Magento 2 Webshop

Onder de populaire ondergoed webshops van Vetex vallen onder meer de webshops sloggies.nl en kinderondergoed.com. Meerdere e-commerce shops, met tienduizenden producten, in meerdere talen, veel gelijktijdige bezoekers en met de nodige ERP koppelingen en maatwerk functies: dat moet natuurlijk draaien op een robuust en krachtig e-commerce systeem. 
 
Wij ontwikkelden hiervoor een meertalig multishop in het Magento 2 platform. 

Vetex Case
Preview

Over Vetex 

Bij de webshops van Vetex kun je voor het hele gezin terecht. Denk hierbij aan ondergoed, nachtgoed, badkleding, van grote merken. Vetex heeft een grote voorraad en altijd goede aanbiedingen.  
 
Het team van Vetex wilde een nieuwe, internationale webshop met ruimte voor marketingactiviteiten, eigentijds design en groei. Daarnaast was de wens om zelf de content en orderverwerking te regelen. 

Magento 2 meertalige webshop 

Samen hebben we gekozen voor Magento 2 als platform. De nieuwe shop licht de producten van Vetex aantrekkelijk uit, is geoptimaliseerd voor een hoge conversie en sluit beter aan op de customer journey van de klant.

Een webshop geoptimaliseerd voor conversie 

Het visuele ontwerp is voor de webshop heel belangrijk. De homepage heeft een belangrijke etalage functie en wordt door Vetex zelf regelmatig vernieuwd en actueel gehouden. Acties zijn eenvoudig in te zetten.  
 
De ontwikkelingen rond de Vetex webshops staan uiteraard niet stil. Samen met Vetex werken wij continue om online ondergoed kopen zo prettig en eenvoudig mogelijk te maken. 
 
Benieuwd naar wat wij voor jouw webshop kunnen betekenen? Bel naar 0172 603130 of stuur een mail naar joost@accentinteractive.nl. Wij laten graag zien hoe jouw webshop de volgende stap kan maken.  

Case