Beoordeeld met een 9.6 9.6
Platform Warenhuis Alphen

Platform Warenhuis Alphen

Hét online platform Warenhuis Alphen

Warenhuis Alphen is een digitaal platform dat het aanbod van retail, horeca en andere - op consument gerichte - aanbieders in de gemeente Alphen aan den Rijn gaat ontsluiten.

“We weten dat zowel bij inwoners als bedrijven in onze gemeente sterke behoefte is aan een aantrekkelijk online platform, waar men de juiste informatie en inspiratie kan vinden voor lokale producten en diensten”, zegt citymarketeer Daniël Othman van Alphen Marketing. Othman heeft dit project samen met Marc Krimpenfort, centrummanager van het Alphense Stadshart, in gang gezet. “Door de bundeling en ontsluiting van al het lokale aanbod zijn we veel beter in staat om dit te linken en onder de aandacht te brengen van lokale en regionale consumenten. De toegevoegde waarde van het platform zit ook in het stimuleren van de Alphense consument met inspirerende, verrassende en actuele thema’s zoals bijvoorbeeld ‘Lokaal en vers’, ‘Culinaire hotspots’, ‘Shoppen in de polder’ of ‘aangepaste openingstijden’.”

Het platform heeft ook een belangrijke taak om mensen te verleiden weer naar het stadscentrum, de dorpskern of het winkelcentrum te komen als de beperkende maatregelen versoepeld gaan worden.

warenhuis
Preview

De applicatie maakt gebruik van het AccenCMS. Door gebruik te maken van dit CMS heb je een solide basis voor de applicatie. De website wordt door Alphen Marketing beheerd en zal in een later stadium door de ondernemers zelf worden onderhouden.

Hieronder een kleine opsomming:

  • Het toevoegen en onderhouden van de informatie van de bedrijven
  • Koppelingen met Facebook en Instagram
  • De pagina is meer dan alleen een linkje naar de bedrijfswebsite
  • Een uitgebreide zoekmogelijkheid met uitgebreide filters
  • Mogelijkheden voor nieuwsberichten en thema's, zoals Lokaal en Vers
  • Verhalen van ondernemers 
  • Het koppelen van ondernemers aan de thema’s, nieuwsberichten en verhalen

De toekomstige ontwikkelingen houden rekening mee met de volgende zaken:

  • Het koppelen met de webshops van de ondernemers
  • Inlogmogelijkheid voor de ondernemers, zodat ondernemers zelf hun gegevens kunnen beheren

Naast Warenhuis Alphen heeft Accent Interactive ook voor de gemeente Nieuwkoop het platform Ontdek Nieuwkoop ontwikkeld.

Ook een warenhuis voor jouw winkelcentrum?

Ben je nieuwsgierig geworden naar hoe we een online platform voor jouw winkelcentrum of stadshart kunnen inzetten? Ben je op zoek naar een makkelijk en snel in te zetten systeem? Neem dan contact met ons op via de mail info@accentinteractive.nl. Uiteraard kun je ons ook bellen op 0172-603130 of met ons chatten.  

Case

Werk waar wij trots op zijn

Internetbureau Accent Interactive zorgt ervoor dat jouw B2C/B2B website voldoet aan de wensen van de consument. Om concurrenten voor te zijn, moet alles in de site kloppen. Zo is hij technisch in orde, heeft hij een gebruiksvriendelijke interface en is hij voorzien van het nieuwste design.

Neem contact op voor jouw website

Skala Magento 2 webshop

Lees meer

Vitaminesperpost Magento Commerce

Lees meer

Wil jij ook tussen ons portfolio staan?  Neem contact op

Wij willen graag jouw online partner zijn. We hebben korte communicatielijnen en denken graag met je mee.

Neem contact met ons op